домаСоцијални медиуми

Социјални медиуми

Корисниците на социјалните мрежи се „бомбардирани“ од наградни игри

Како потрошувачи постојано сме изложени на рекламирање од страна на трговците и давателите на услуги кои својата продажба на производи или понуда на услуги...

Охрабрете ги клиентите да го користат телефонот за време...

Предупредувањето да се „остави телефонот настрана“ додека се присуствува на некој настан е глобален феномен. Сите имам стекнато чувство дека кога некој го чепка...

Три начини како претприемачите да останат видливи за време...

Како претприемач, треба да бидете ваш сопствен најголем поддржувач. Голем број претприемачи го немаат луксузот да ангажираат тим за маркетинг и односи со јавност....

Изградете лична репутација пред да основате бизнис

Пред да започнете бизнис, треба да ја земете предвид личната репутација. Можеби сте во можност ова лесно и природно да го направите со постигнување...

Како да заработувате преку социјалните медиуми

Социјалните мрежи се неверојатно популарни. Од Twitter до TikTok, околу 3,8 милијарди луѓе на планетава ги користат во сите нивни форми. Просечниот корисник на...

Како да ги натерате медиумите да пишуваат за вашиот...

Пандемијата им покажа на претприемачите дека преминот кон дигитално работење би требало да е најголем приоритет доколку сакаат бизнисот да им опстои. Дали дигиталното...

Функциите на мобилниот што морате да ги исклучите ако...

Ако користите мобилен телефон, морате да имате на ум дека секогаш некој може да ве следи бидејќи додека е телефонот поврзан со мобилни мрежи,...

Како да создадете интернет содржина што ќе ве направи...

Знаете дека сте експерт. Вашите постојани муштерии знаат дека сте експерт. Предизвикот е да го убедите остатокот од светот дека сте експерт, и дека...