домаUncategorized

Uncategorized

Како да го водите сопствениот бизнис со само 3...

Финансиската несигурност натера многумина да почнат да размислуваат за План Б со цел изнаоѓање дополнителни приходи, додека пак други го поминаа карантинот размислувајќи дали...

Вината на Тиквеш и на Tikveš Châteaux & Domainеs...

Вина на Тиквеш и на Tikveš Châteaux & Domainеs освоија пет високи признанија на престижниот вински натпревар Citadelles Du Vin 2020, којшто традиционално се...

Фрази што успешните луѓе никогаш нема да ги кажат

Вашите мисли и работите што си ги кажувате самите себе и на другите се помоќни од што знаете. Овие фрази го одредуваат начинот на...

Зошто вашите пријатели не сакаат да одржуваат социјална дистанца

Кога на жителите на Мадрид конечно им беше дозволено да се среќаваат до 10 пријатели во група, по шест недели во карантин, некои едвај...