домаМаркетинг кампања

Маркетинг кампања

Основи на маркетинг на социјалните медиуми за мали бизниси

Креирањето цврста стратегија за социјалните медиуми за малите компании бара многу имагинација и вредна работа. Мала количина планирање може да ве однесе далеку. Во...

Зошто малите бизниси и стартап компании треба да се...

Позади рекламирањето секогаш стоела личната препорака или принципот од-уста-на-уста. Тоа е еден сигурен метод за поттик на продажбата и зголемување на интеракцијата со постоечките...

Како да користите видео маркетинг за да станете експертски...

Веројатно до сега сте ја погледнале статистиката безброј пати: во еден дигитален пејзаж, вашата публика е изложена на илјадници огласи секој ден и речиси...

Како да инкорпорирате приказни во вашите деловни презентации

Дали некогаш сте се прашувале што ги прави некои компании поуспешни од други? Тоа што го забрзува и осигурува нивниот успех се приказните за...

Како брендовите го зголемуваат профитот преку долги форми на...

Раскажувањето приказни е деликатна и значајна уметничка форма што ја има моќта да го постави брендот во рамките на поширок контекст во светот околу...

Зошто следбениците на социјалните медиуми можеби нема да ви...

Социјалните медиуми се важни, но дали некогаш се запрашуваме зошто? За некои, причината е јасна. Откако ќе ги анализираат нивните канали за привлекување нови...

Рекламната индустрија доживува ново златно доба

Веќе 13 години, рекламната агенција Crispin Porter + Bogusky со седиште во Колорадо, САД, работеше на креативните идеи и реклами за потребите на пица...

Брендовите сакаат да раскажуваат приказни за инклузија, а маркетинг...

Nike се соочи со негативна реакција од страна на противниците на движењето „Црните животи се важни“ (Black Lives Matter) во 2017 година за нивната...