дома Живот во канцеларија

Живот во канцеларија

Жените во моментов имаат најниски очекувања за кариерата, но...

Пандемијата го врати часовникот назад кога станува збор за векови напредок кај жените кои работат. За да се одбегне најлошото можно сценарио...

Моделот на работа што ќе го усвоите сега ќе...

Кога пандемијата навлезе во нашите професионални животи, лидерите во областа на човечките ресурси веднаш презедоа чекори и помогнаа во реорганизирањето на работата...

За да бидете попродуктивни додека работите од дома, внесете...

Кога пандемијата ги стави под катанец меѓународните граници годинава, МаСоваида Морган го замени нејзиниот професионален живот како патописец со договорени распореди за...

Како да ги натерате луѓето да ве сакаат вирутелно

Се наоѓате на виртуелен повик во врска со вашата работа, и им кажувате на колегите некоја анегдота. Повикот се одвива во најдобар...

Големи се шансите идната работа да биде хибридна

Откако Ковид-19 ги преврти животите наопачки, вработените низ целиот свет се навикнаа на ритамот да ја вршат задолжителната работа на далечина. Сега,...

Назад во канцеларија: како да бидете поврзани а да...

Компаниите низ целиот свет дебатираат како и кога да се вратат назад во канцеларија. Здравјето и безбедноста достигнаа нова димензија на важност...

Како да го одредите вистинскиот ритам за успешен и...

Сите препознаваме кога некој лошо пее. Без соодветна мелодија и тоналитет, песната едноставно нема да звучи како што треба.