домаЖени во управи

Жени во управи

ФИТР: Со нови критериуми за жени претприемачи покажан е...

Рекорден број, односно над 2.000 домашни компании подигнаа апликациски пакети на јавниот повик за брзо прилагодување на Ковид-19, објавен од страна на Фонд за...

Вработувањето на жени и мајки го поттикнува економското опоравување

Оваа недела одвоив време да се видам со една пријателка на која ì се восхитувам – Трина Лимперт, која порано работеше како глобал претседател...

Лидерот прво мора да се спознае себе, да ги...

Интервју со Ирена Јакимова - основач на Инспирит Коучинг Самото име Инспирит Коучинг асоцира на поврзаноста со духот, со енергијата на секој човек и секој...

Конференција 200 Жени Претприемачки, можност за бизнис дружење, мотивација...

Во среда на 05.12.2018 во хотел ALLIKAS, во Скопје ќе се одржи втората Конференција на жени претпримачки. Овој пат за разлика од минатата година бројот е...

Секоја жена е посебна на свој начин и моќна...

Вчера во хотелот Гарден СПА во Скопје се одржа интересен настан за жените од Women in Adria MK и  жените во бизнисот од ИМЕ програмата со...

Посебноста на жената во бизнисот – отворен настан на...

Women in Adria MK заедно со жените во бизнисот од ИМЕ програмата ве покануваат на средба на којашто ќе се зборува на тема Посебноста на жените...

Секое ново утро е нова шанса за креативна авантура

Задоволство ни е да споделуваме успешни инотивни и интересни приказни, а тука место си најде и FEYDOM, бизнис што веќе 13 години креира произведува...

Одржана тркалезна маса на тема Можност за претприемништво, мерки...

На 18-ти септември 2018 (вторник), во Опера Хаус Хотел во Скопје со почеток од 13 часот, беше одржана тркалезна маса на тема Можност за...