домаЦЕЕД Клуб на жени претприемачи и менаџери

ЦЕЕД Клуб на жени претприемачи и менаџери

На што треба да внимавате кога одлучувате за правната...

Дали трговско друштво може да биде регистрирано на домашна адреса? Дали може да врши повеќе дејности? Дали една компанија може да ангажира луѓе само...

Брендот филигрански накит „МАМКА“ – бренд на татковината

Марија Милошевска е претприемач, уметник, истражувач, но и мајка, сопруга, пријателка со големо срце. За себе вели: „Свеста да се сретнеме себе си и...

Менаџерски трикови и совети во рамки на ЦЕЕД Клуб...

Што го разликува успешниот менаџер од просечниот раководител? Во колкава мера ја почитуваме и цениме сопствената професија и зошто е тоа важно? Дали го...