дома Убавина

Убавина

L’Oréal: Мини уред што алармира за штетно УВ зрачење

My Skin Track UV е мини уред на познатата компанија за козметика L'Oréal, којшто го мери штетното УВ зрачење. Според производителот, My Skin Track UV...

Нема мал или голем успех… Кога една може и...

Дороти Пачкова, свежо лице, мајка и жена борец, глас што одамна беше потребен за да се менува свеста... Таа ја имаше храброста да започне едно,...

Тајните на убавиот изглед

Убавиот, младешки изглед е сон на секоја жена, особено ако годините почнале да оставаат видлива трага. Стареењето не може да се сопре, но за...

Како да ја заштитите вашата кожа во зимскиот период

Неколку корисни совети за вашата кожа. Капете се во млака вода Топлата вода е добредојдена во студените зимски денови, но за да спречите дополнително сушење на...