дома Туризам

Туризам

Учествувајте на интерактивен онлајн настан – Вмрежувањето како клуч...

Во рамките на потпроектот Градење менаџерски вештини и деловни врски за подобрена услуга во туристичкиот и угостителскиот сектор кој Фондација ЦЕЕД Македонија го спроведува...