домаПродажба за мали претприемачи

Продажба за мали претприемачи

Како „свадбарскиот сектор“ во државата се справува со последиците...

Пандемијата предизвикана од ширењето на коронавирус им ги попречи плановите на идните брачни двојки кои сакаат да ја овековечат својата љубов. Тоа важи за...

Скопската болница Св. Наум Охридиски со нова донација од...

Компанијата ВИНОРА ДООЕЛ Скопје не запира со придонесот во здравствениот систем. Како општествено одговорна компанија, овој пат ВИНОРА ДООЕЛ Скопје донираше 270.000,00 денари во...

Во која македонска општина има најголем број микро, мали...

Општина Центар во Скопје е територијалната единица во државава со најголем број микро, мали и средни компании, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Македонија:...

Што е mystery shopping?

Mystery shopping или во превод тајно купување подразбира ангажирање на претходно едуцирани тајни купувачи, кои на барање на одредена компанија се преправаат дека се...

Како да ги привлечете купувачите

Имате одличен производ или услуга, но едноставно не успевате да привлечете купувачи. Испробајте ги следниве неколку тактики. Разбудете емоции Неретко се случува некој да посака да...

Што сака клиентот да чуе?

Фото: Pixabay Некои зборови едноставно го мамат клиентот да го купи тоа што го нудите. Искористете ги правилно. Како можам да ви помогнам? Ова прашање дава една...