дома Патувања

Патувања

Деловните патувања се вратија назад, но се почудни од...

Деловните патувања повторно се дел од професионалниот живот. Две третини од ексклузивните седишта на авионите Ербас на авиопревозникот „Емирати“ од Дубаи се...

ЕУ воведува нови правила за патување

Државите членки на Европската Унија вчера се согласиле да ги координираат условите за патување на жителите на блокот додека трае пандемиjaта на...