домаНастани

Настани

Конференција 200 Жени Претприемачки, можност за бизнис дружење, мотивација...

Во среда на 05.12.2018 во хотел ALLIKAS, во Скопје ќе се одржи втората Конференција на жени претпримачки. Овој пат за разлика од минатата година бројот е...

Секоја жена е посебна на свој начин и моќна...

Вчера во хотелот Гарден СПА во Скопје се одржа интересен настан за жените од Women in Adria MK и  жените во бизнисот од ИМЕ програмата со...

Одржана тркалезна маса на тема Можност за претприемништво, мерки...

На 18-ти септември 2018 (вторник), во Опера Хаус Хотел во Скопје со почеток од 13 часот, беше одржана тркалезна маса на тема Можност за...

Ангажирање на жени менаџерки на високи позиции за поуспешни...

“Доколку се ангажираат жени – инженери на високи позиции во компаниите во Македонија, тогаш работата во секоја компанија ќе биде многу поуспешна“ е клучната...

АETМ започна со градење на капацитети за раст на...

Изминатите два дена беа целосно посветени на содржините од Дигиталниот самит, но во исто време и со иста цел - кон “Дигитална Македонија”, се...

Фотосторија: Woman in Adria Македонија промо ден

Вчера во просториите CEED Македонија од 16 до 18 часот се одржа промо настан од отворен карактер, каде што во пријатна атмосфера присутните жени...