домаЕ-бизнис

Е-бизнис

Лекции по претприемништво што нема да ги научите на...

Кога растев, секогаш бев советуван како правилно да постапувам. „Џон, треба да имаш добри оценки за да можеш да се запишеш на факултет и...

Марија Ристовска: Потребни се мали и флексибилни фирми што...

Марија Ристовска е млада, амбициозна, пријатна за разговор, отворена за нови идеи и предизвици. Таа е вистински професионалец кој зад себе има разновидно работно...