домаДинамичен живот

Динамичен живот

Кофтиња од мисиркино месо

Потребни состојки: 500 гр. мелено мисиркино месо 1 јајце 5 лажици овесни снегулки 3 млади кромитчиња 3-4 лажици маслиново масло сол, бибер по потреба Начин на приготвување: Овесните снегулки се мешаат...

Како да уживате во прошетки во природа и да...

Топлото време нè извади надвор во природа, но сонцето не им годи само на луѓето, туку и на бројни инсекти и животинки. Имајте го...