домаДигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Основи на маркетинг на социјалните медиуми за мали бизниси

Креирањето цврста стратегија за социјалните медиуми за малите компании бара многу имагинација и вредна работа. Мала количина планирање може да ве однесе далеку. Во...

Зошто малите бизниси и стартап компании треба да се...

Позади рекламирањето секогаш стоела личната препорака или принципот од-уста-на-уста. Тоа е еден сигурен метод за поттик на продажбата и зголемување на интеракцијата со постоечките...

Како да користите видео маркетинг за да станете експертски...

Веројатно до сега сте ја погледнале статистиката безброј пати: во еден дигитален пејзаж, вашата публика е изложена на илјадници огласи секој ден и речиси...

Корисниците на социјалните мрежи се „бомбардирани“ од наградни игри

Како потрошувачи постојано сме изложени на рекламирање од страна на трговците и давателите на услуги кои својата продажба на производи или понуда на услуги...

Како Ковид-19 ја промени маркетинг индустријата, според некои од...

Маркетинг индустријата, дури ни во време на најсериозна пандемија, и предизвици од различна природа, е индустрија што нема да застане. Во прилог се искуствата...

Како да заработувате преку социјалните медиуми

Социјалните мрежи се неверојатно популарни. Од Twitter до TikTok, околу 3,8 милијарди луѓе на планетава ги користат во сите нивни форми. Просечниот корисник на...