домаВмрежување

Вмрежување

Одржана промотивната конференција за проектот WE MAKE: Женско претприемништво...

Во Скопје вчера се одржа Промотивната конференција за проектот WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност, финансиран од Европската Унија, спроведуван од ГТФ Иницијативата за...

Фотосторија: Woman in Adria Македонија промо ден

Вчера во просториите CEED Македонија од 16 до 18 часот се одржа промо настан од отворен карактер, каде што во пријатна атмосфера присутните жени...

Промотивно дружење со WIA Mk – отворена можност за членство

Почитувани и драги членови, Ни претставува голема чест и благодарност да Ве поканиме на промотивно дружење со WIA Mk,  вторник 17-ти април од 16-часот во просториите...

CEED Македонија нуди годишна стипендија за три жени претприемачи

По повод месецот на жената CEED Бизнис клубот ќе поддржи три жени претприемачи со годишна стипендија, односно ќе покрие 90% од целата сума за членството во...