hristina

Noonchi – систем за вежбање додека седите во канцеларија

Noonchi е систем за вежбање што се монтира на канцелариско столче, овозможувајќи вежбање додека се седи. Не зафаќа воопшто простор, лесен е за користење и се прилогодува според потребите...

Кое е најлошо време да дадете отказ

Во животот можат да се случат многу непредвидени ситуации. Од огромно значење е тогаш да се остане со мирна глава, да се размисли и да не се донесуваат избрзани...

Пет тајни на добриот прв впечаток

Што е тоа што на луѓето им се допаѓа кога за прв пат сретнуваат одредена личност? Следниве пет тајни го кријат одговорот. Подгответе се за средбата Многу е важна добрата подготовка...

Innerneed – долготраен кујнски сунѓер отпорен на бактерии

Голем број на бактерии во кујната доаѓаат од сунѓерите што најчесто се користат за миење на садови. Иако се советува често да се менуваат, многумина не го прават тоа. Еден...

Како да одржите одлична презентација пред голема публика

Како да направите одлична презентација што публиката долго време ќе ја помни и раскажува? Одговорот во продолжение. Подготовка и вежбање Тремата е сосема нормална кога треба да зборувате пред поголем број на...

Како да заштедите додека купувате

Многу често се случува да потрошиме повеќе од планираното кога одиме да пазариме во маркети или друг вид на продавници. Следниве неколку совети ќе ви помогнат тоа да не...